Om oss2018-12-03T09:22:58+00:00

En leverantör av affärskommunikation från Kalmar med kunder i hela världen.

Inom våra väggar finns mängder med kunskap. Och efter alla år som vi har arbetat med tryck, skyltarprofilreklam och grafisk formgivning så är det en hel del. Med vår erfarna personal och de främsta digitala produktlösningarna, kan du alltid känna dig trygg när du lämnar över ditt projekt i våra händer – litet som stort.

Detta gör Infoservice

Många tycker att vi är vad vi heter – en service när det gäller produktion av information och marknadsföring. Få kan mäta sig med vår bredd. I ryggen har vi vårt tryckeri i Kalmar med lång erfarenhet av att producera reklambladbroschyrer, foldrar, tidningar, affischer och andra snygga trycksaker. Det har vi kompletterat med att kunna erbjuda fräscha mässmontrar, modern bildekor och skyltar som syns på håll. Roliga giveaways och snygga profilprodukter finns också i vårt utbud, precis som bekväma profilkläder och slitstarka arbetsskor. Samlat hos en leverantör spara du både tid och pengar. Hos oss möter du en tajt organisation där det inte är långt från beslut till handling, från beställning till produktion.

Vi hjälper dig hålla ihop ditt varumärke

Vi kan erbjuda hjälp med flera delar i din marknadskommunikation. Vi kan hjälpa dig att hålla ihop ditt varumärke och se till att du har en enhetlig profil utåt. Från våra kontor i Kalmar och Helsingborg arbetar vi med kunder i hela världen.

Samhällsengagemang

Organisationer som gör något bra för att samhället ska utvecklas är något som vi tycker extra mycket om. En trygg, säker och rättvis vardag ger både individer och samhället möjlighet att växa och utvecklas. Vi kallar vårt engagemang för Ett schysstare Kalmar.

Vi stödjer:

  • Ikeas insamling av mjukisdjur till barnsjukhuset
  • Arbetsgivarringen Kalmarsund
  • Kalmar Stadsmission
  • Världens Barn-loppet
  • LSS-Kampen

Vår dataskyddspolicy

Infoservice värnar om din personliga integritet. I vår dataskyddspolicy beskriver hur vi samlar in och använder personuppgifter samt vilka rättigheter du har gentemot oss och hur du kan ta del av de personuppgifter som finns lagrade om dig.

Läs vår dataskyddspolicy

Print &
tryck

Vårt tryckeri kan ta fram alla de trycksaker ditt företag kan tänkas behöva.

Print & tryck

Profilreklam & arbetskläder

Vi håller koll på det bästa och senaste inom profilreklam och profilkläder.

Profilreklam & profilkläder

Skyltar &
storformat

Vi hjälper dig med skyltar, reklamflaggor, rollups, fasadvepor och mycket mer.

Skyltar & storformat

Ateljé & kommunikation

Vår ateljé hjälper dig med formgivning för ditt företags grafiska material.

Ateljé & kommunikation