Ett tryckeri i Kalmar med kunder i hela världen.

Inom våra väggar finns mängder med kunskap. Och efter alla år som vi har arbetat med tryck, skyltar och profilreklam så är det en hel del. Med vår erfarna personal och de främsta digitala produktlösningarna, kan du alltid känna dig trygg när du lämnar över ditt projekt i våra händer – litet som stort. Många tycker att vi är vad vi heter – en service när det gäller produktion av information och marknadsföring. Hos oss möter du en tajt organisation där det inte är långt från beslut till handling, från beställning till produktion. Från våra kontor i Kalmar och Helsingborg arbetar vi med kunder i hela världen.

Tryck, profilreklam och skyltar – vi är en helhetsleverantör inom marknadskommunikation

Broschyrer, presentationer, affärskorrespondens, annonser, skyltar, DR-utskick, mässmaterial och nya profilprodukter – listan på marknadsföringsmaterial som används i din verksamhet kan säkert göras lång och i de flesta fallen kan du välja oss som leverantör. Det är just det som vår styrka. Vi ser till att rätt material hamnar på rätt plats och i rätt tid. Smidigt, snabbt och enkelt.

Miljö och kvalité

Vi strävar hela tiden efter hög kvalité och en arbetsprocess som påverkar miljön så lite som möjligt. Certifikat och diplom i all ära och vi är stolta över de vi har men det viktigaste är att vi dagligen gör ett bra miljöarbete med kvalité. Det är det som gör skillnad.

Certifieringar

  • FR 2000 certifiering

Vi arbetar ständigt med förbättringar genom FR2000, ett svenskt ledningssystem som innefattar miljö, kvalitet, arbetsmiljö, brandskydd, kompetens och socialt ansvarstagande.

Samhällsengagemang

Organisationer som gör något extra för att samhället ska utvecklas är något som vi tycker extra mycket om. En trygg, säker och rättvis vardag ger både individer och samhället möjlighet att växa och utvecklas. Vi kallar vårt engagemang för Ett schysstare Kalmar.

Vi stödjer:

  • Ikeas insamling av mjukisdjur till barnsjukhuset
  • Arbetsgivarringen Kalmarsund
  • Kalmar Stadsmission
  • Världens Barn-loppet
  • LSS-Kampen