Vi älskar detaljer, men levererar en helhet!

Stoppa pressarna! Stäng ner datorer och all teknisk utrustning! Lyssna på kunskapen. Den tystnar aldrig. Tillsammans med vår idérikedom och servicekänsla sitter den fastetsad i väggarna sedan 1800-talet. Med vår erfarna personal och de främsta digitala produktlösningarna, kan du alltid känna dig trygg när du lämnar över ditt projekt i våra händer – litet som stort. Vi älskar detaljer, men levererar en helhet! Vi följer vår marknad och utvecklar oss i harmoni tillsammans med våra kunder och deras marknad.

Tryckeri i kalmar med tanke på miljö och kvalité

Miljö och kvalité

Vi strävar hela tiden efter hög kvalité och en arbetsprocess som påverkar miljön så lite som möjligt. Certifikat och diplom i all ära och vi är stolta över de vi har men det viktigaste är att vi dagligen gör ett bra miljöarbete med kvalité. Det är det som gör skillnad.

Certifieringar

  • FR 2000 (ISO) certifiering

Samhällsansvar

Organisationer som gör något extra för att samhället ska utvecklas är något som vi på Infoservice tycker extra mycket om. En trygg och säker vardag skapar möjligheter att växa och utvecklas både som individ och som samhälle. Därför samarbetar vi med:

  • Ikeas insamling av mjukisdjur till barnsjukhuset
  • Arbetsgivarringen Kalmarsund
  • Kalmar Stadsmission
  • Världens Barn-loppet