IT-tjänster: Easy Brand Control

Easy Brand Control – Smartare förpackning av ditt varumärke

Vi levererar marknadsföringsmaterial till våra kunder som de vill ha det, när de behöver det. Allt på ett ställe säkrar även kvalitén.

Easy Brand Control är ett modernt onlineverktyg som fungerar som en intern webbshop för företag. Ladda upp dina trycksaker och ditt marknadsföringsmaterial. Beställ när du behöver det och få dina visitkort, DR eller rollups direkt till kontoret i Luleå, Bromma eller till mässan i Miami. Verktyget gör det enkelt att beställa till tryck när du själv behöver det. Du får smidig tillgång till ditt material via smartphone, surfplatta eller dator.

Enkelt att använda

Vi hjälper dig ladda upp dina produkter och du kommer igång på några timmar. När allt finns i systemet, är det inte krångligare än att beställa från en webbshop. Vi tar hand om ditt material och du slipper lägga pengar på lagerhållning. Med den smidiga statistiken får du full insikt i alla beställningar som görs och kontroll på kostnaderna.

Vi jobbar på det

Easy Brand Control står inte stilla. Vi utvecklar och anpassar kontinuerligt. Användarvänligt och intuitivt är ledorden när vi förbättrar och tar fram nya, smarta funktioner som ska göra arbetsdagen enklare för dig som kund.

Kontakta oss

Roger Hall
Direkt: 0480-45 87 83
Mobil: 070-360 95 25
E-post: roger.hall@infoserviceab.se