Print och tryck.

Vårt tryckeri kan ta fram alla de trycksaker ditt företag kan behöva. Med en leverantör sparar du både tid och pengar. Tillexempel gör vi allt ifrån stora DR-produktioner baserade på CRM-data till mindre upplagor av affischer, reklamblad, foldrar och broschyrer. Behöver du traditionellt kontorstryck så som kuvert, visitkort eller brevpapper? Det löser vi förstås. Samtidigt kan vi hjälpa dig med att trycka fakturor och manualer. Vi kan vara din helhetsleverantör av tryckt affärskommunikation.

Vårt tryckeri kan hjälpa till med:

 • Variabelt tryck
 • Direktreklam (DR)
 • Tidningar
 • Broschyrer
 • Fakturor
 • Böcker
 • Flygblad
 • Manualer
 • Etiketter
 • Klistermärken
 • Affischer
 • Foldrar
 • Kuvert
 • Visitkort

Vi hjälper till med smarta tryck!

Magnus Svalbring
Magnus Svalbring
076-047 06 86
Mejla mig
Roger Hall
Roger Hall
0480-45 87 83
Mejla mig
Anette Silver
Anette Silver
0480-45 87 76
Mejla mig
Sara Bernhardsson
Sara Bernhardsson
0480-45 87 92
Mejla mig

Uppdrag Com Hem – variabelprint baserat på CRM-data

Com Hem jobbar aktivt med sina befintliga kunder för att erbjuda dem rätt tjänster i rätt ögonblick. Genom att använda sitt kunddata på bästa sätt kan Com Hem förutspå kundernas beteende och möta upp med rätt erbjudande. I mångt och mycket handlar det om kundnöjdhet, Com Hem-kunden ska få rätt erbjudande i rätt tid och på rätt plats. Dialogerna med kunderna är sedan helt automatiserade, kostnadseffektivt och man slipper spill med felriktade budskap. Och det är där vi kommer in i bilden.

Vi producerar tryck baserat på CRM-data

Infoservice producerar varje månad utskick i varierande upplagor 50 – 175.000 enheter. ComHem förser oss med en väl strukturerad XML-fil från Adobe Campaign manager. Infoservice läser ut data och ”häller” ut erbjudanden, texter och grafik på olika mallar helt anpassad efter mottagaren.

www.comhem.se

Kundreferens

Jag förväntar mig alltid hög kvalitet på slutprodukten, men minst lika viktig är den personliga och proffsiga service vi får hos Infoservice.

Mikael Öh – Com Hem

Tryckeri i Kalmar som har kunder runt om i Sverige och världen

Oavsett om det gäller digitaltryck eller offsettryck, om du vill nå mottagare i Sverige eller Italien. Vår erfarenhet och kunskap hjälper dig att nå ut på bästa sätt.

Digitala lösningar ger smarta och kostnadseffektiva trycksaker

Vi gillar modern teknik och smarta system. På så sätt kan vi producera budskap som når dina kunder på ett kostnadseffektivt sätt. Med vår hjälp kan du  kombinera digitala utskick med personanpassade tryckta DR. Då kan du både nå fram till kunden och dessutom enkelt få mätbara resultat. Har du ett bra kundregister kan vi skapa kampanjer med rätt erbjudande för rätt kund vid rätt tillfälle. Det är så du uppnår effekt.

Vill du ha tryckeritips?

Matt eller bestruket papper, matt eller blank laminering, stansning eller prägling? Fråga oss gärna om råd, tips och inspiration som ger slutprodukten ett lyft.

Skapa med vår ateljé

Vår ateljé hjälper dig med en kommunikativa idé och allt material som behövs till din kampanj eller ditt event. Vi ser till att du håller ihop ditt varumärke oavsett vilka kanaler du vill synas i. Självklart hjälper vi dig med både tryckt och digitalt material.

Skapa med vår ateljé

skapa med vår ateljé
Vår ateljé hjälper dig med formgivning & originalframställning.

Kontakta oss på 0480-45 87 87

Läs mer

Vi lagrar. Du beställer.

Ladda upp och lagra dina trycksaker och marknadsföringsmaterial i vårt system Easy Brand Control. Sköt beställningarna åt hela företaget eller låt kollegorna själva beställa. Få visitkort, DR eller rollups direkt till kontoret i Luleå eller till mässan i Miami.

Easy Brand Control

Lagra filer med Easy Brand Control Få kontroll på din organisations beställningar av tryck, profilreklam och kläder med Easy Brand Control.

Kontakta oss på 0480-45 87 87

Läs mer

Print &
tryck

Vårt tryckeri kan ta fram alla de trycksaker ditt företag kan tänkas behöva.

Print & tryck

Profilreklam & arbetskläder

Vi håller koll på det bästa och senaste inom profilreklam och profilkläder.

Profilreklam & arbetskläder

Skyltar &
storformat

Rollups, skyltar, fasadvepor, bildekor. Vår skyltverkstad hjälper dig att synas.

Skyltar & storformat

Ateljé & kommunikation

Vår ateljé hjälper dig med formgivning för ditt företags grafiska material.

Ateljé & kommunikation