Profilreklam.

Att hålla ihop profilen stärker ditt varumärke och vi är måna om att du ska kommunicera en helhet. Profilprodukter är ett smart sätt att visa ditt varumärke och det finns så mycket mer än godis och pennor. Det är ett produktområde med ett enormt utbud där trenderna avlöser varandra. Vi håller koll på det bästa och senaste och guidar dig till att hitta rätt produkt för rätt tillfälle. Behöver du klä upp din personal så har vi allt från kostymer till rejäla arbetskläder, T-shirts och pikéer.

Vi erbjuder bland annat:

  • Profilkläder
  • Arbetskläder
  • Giveaways
  • Personalgåvor
  • Julklappar
  • Sommarpresenter
  • Bärkassar
  • Reklampennor

Kontakta oss vi hjälper dig!

Jonas Engström
Jonas Engström
0480-45 87 81
Mejla mig
Birdh Johansson
Birdh Johansson
0480-45 87 80
Mejla mig

Uppdrag Hagbloms – profilreklam via Easy Brand Control

Idag jobbar hela måleri- och golvkedjan Hagbloms, som finns på ca 20 orter runt om i Sverige, med vårt smarta beställningssystem Easy Brand Control. I systemet ligger allt från trycksaker till profil- och arbetskläder. Hagbloms har valt Infoservice och EBC för att själva kunna lägga 100% fokus på sin egna verksamhet. Produkterna levereras till respektive beställare i systemet inom 5 arbetsdagar. De får all beställningsinformation till sin ekonomiavdelning, t ex vem som har beställt vad och till vilken kostnad. Att samla allt material i ett system och med en leverantör innebär också att de kvalitetssäkrar utifrån sin grafiska profil på alla orter.

www.hagbloms.se

Kundreferens

Infoservice styrka är att dom har ett väldigt brett produktutbud som vi använder. Deras easybrand gör att vi har full koll på vår grafiska profil i alla våra bolag.
Joakim Berntsson – Hagblomsgruppen

Skapa med vår ateljé

Vår ateljé tar vi fram en kommunikativa idé för ditt material och ser till att det håller ihop i alla kanaler.

Skapa med vår ateljé


Vår ateljé hjälper dig med formgivning & originalframställning.

Kontakta oss på 0480-45 87 87

Läs mer

Full kontroll på beställningarna

Ladda upp dina trycksaker och ditt marknadsföringsmaterial. Beställ när du behöver det och få dina visitkort, DR eller rollups direkt till kontoret i Luleå eller till mässan i Miami.

Easy Brand Control

Få kontroll på din organisations beställningar av tryck, profilreklam och kläder med Easy Brand Control.

Kontakta oss på 0480-45 87 87

Läs mer