Profilreklam, giveaways och profilkläder.

Produktmedia är ett smart sätt att sprida ditt varumärke. Hos oss finns mer än traditionella giveaways så som godis och pennor. Området profilprodukter är enormt och trenderna avlöser varandra. Därför håller vi koll på det bästa och senaste och guidar dig till rätt produkt för rätt tillfälle. Behöver du klä upp din personal i snygga profilkläder? Hos oss hittar du allt ifrån rejäla arbetskläder och arbetsskor till eleganta kostymer och bekväma pikéer med tryck.

Vi hjälper dig med bland annat:

Profilkläder | Arbetskläder | Profilprodukter | Giveaways | Personalgåvor | Julklappar | Sommarpresenter | Profilmaterial för mässor och event | Bärkassar | Reklampennor | Arbetsskor

Företagsgåvor och profilmaterial för mässan

På mässan ska du locka nyfikna människor till din monter. Så klä upp personalen i fräscha profilkläder och fyll montern med spännande mässmaterial. Vatten, godis, ballonger, giveaways med tryck, det finns mycket att välja på och vi hjälper dig hitta produkter som matchar ditt varumärke.

Profilreklam och giveaways till kick off eller som julklapp

Vi håller koll på alla nyheter som dyker upp och guidar dig till att hitta rätt profilprodukter för rätt tillfälle. Behöver du julklappar till personalen, sommarpresenter till kunder eller kul prylar till mässan? Vi hjälper dig med allt från designprodukter som pryder sin plats i hemmet till enkla giveawayklassiker som pennor, godis, nyckelringar och reflexer.

Beställ dina profilkläder och profilprodukter online!

I vår profilshop hittar du ett stort utbud av profilkläder, profilprodukter och giveaways för alla behov. Kika runt och inspireras bland t-shirts, pikéer till arbetsbyxor, godis och sportflaskor. Idag finns de allra flesta profilprodukter och profilkläder i återvunna och miljövänliga material och det är förstås extra bra. Du kan beställa produkter med tryck eller brodyr, och vi samarbetar med kvalitetsleverantörer för att erbjuda produkter som passar alla budgetar.

Profilreklam och giveaways
Skjortor, profilkläder

Profilkläder är mer än kläder med din logotyp

Du vill säkert att dina profilkläder ska vara mer än en t-shirt med din logotyp. De ska representera ditt varumärke på ett proffsigt sätt och samtidigt vara bekväma och användbara för dina medarbetare. Det är just därför vi erbjuder mer än bara tryck på kläder. Vi arbetar med kvalitetsleverantörer och har kunskapen för att ge dig tips och råd om allt från materialval och design till hur du ska märka dina kläder på allra bästa sätt.

Behöver du klä upp din personal?

Vi har allt från snygga kavajer för säljmöten till rejäla arbetskläder och arbetsskor som tål tuffa tag. Och självklart skjortor, pikéer, t-shirts, mössor, kepsar, jackor och mycket mer. Vi levererar arbets- och profilkläder till företag runt om i Sverige och hjälper dig att skapa en enhetlig och professionell profil som matchar ditt varumärke.

Så här hjälper vi till!

  • Välja rätt material och plagg för din verksamhet. Vi tar hänsyn till din bransch, dina medarbetares behov och din budget.
  • Unika profilkläder som representerar ditt varumärke. Vi hjälper dig med allt från logotyptryck till brodyr och specialdesignade plagg.
  • Placera din logotyp på rätt sätt. Vi ser till att din logotyp syns tydligt och proffsigt på alla plagg.
  • Levererar profilkläder av hög kvalitet. Vi samarbetar med leverantörer som garanterar att dina profilkläder håller länge och ser bra ut.

Enkel beställning av profilprodukter till Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR, det ledande fackförbundet för samhällsvetare i Sverige, beställer sina profilkläder och profilprodukter genom vår beställningsportal. I portalen finns samlat trycksaker, mässmaterial, profilkläder och profilprodukter. Akademikerförbundet SSR har idag ca 400 lokalföreningar och i beställningsportalen finns fler än 1000 användare.

Vi levererar produkterna inom 5 arbetsdagar direkt till respektive beställare. Genom att samla allt material på ett ställe och arbeta med en leverantör på ett centralt lager, kan Akademikerförbundet SSR säkerställa kvaliteten på sitt material och sin grafiska profil på alla orter där de har verksamhet.

akademssr.se

Kundreferens

Infoservice styrka är att dom har ett väldigt brett produktutbud som vi använder. Med deras beställningssystem får våra förtroendevalda och ombud runt om i Sverige en bra översikt av allt som finns att beställa.
Cecilia Sandahl – Akademikerförbundet SSR

Profilprodukter och Profilkläder
profilprodukt putsduk

Produktmedia – en del av din marknadskommunikation

Använd produktmedia som en naturlig del av din marknadskommunikation och nå din målgrupp. Maximera effekten av dina kampanjer och event.

Ta del av vår guide kring produktmedia

Planera mera – produktmedia är del i din aktivitetsplan

Vi tipsar om hur du kan planera en helhet hur produktmedia passar in i planen.

Läs mer om hur du planerar in produktmedia som en del i din marknadsföring

Experter på produktmedia!

caroline wändesjö säljare profilreklam

Caroline Wändesjö

Säljare

+46 (0)480-45 87 80
Mejla mig

Per "PG" Gustafsson, Säljare profilreklam

Per ”PG” Gustafsson

Säljare

+46 (0)70-454 81 34
Mejla mig

Jenny Eberhardsson, Säljare Kundansvarig

Jenny Eberhardsson

Sälj / Kundansvarig

+46 (0)480 – 45 87 92
Mejla mig

Marcus Råberg, säljare, Infoservice i Kalmar

Marcus Råberg

Säljare

+46 (0)480 – 45 87 89
Mejla mig

Vill du ha mer information eller en offert?

Godkänn *