Profilreklam, giveaways och profilkläder.

Produktmedia är ett smart sätt att sprida ditt varumärke. Hos oss finns mer än traditionella giveaways så som godis och pennor. Området profilprodukter är enormt och trenderna avlöser varandra. Därför håller vi koll på det bästa och senaste och guidar dig till rätt produkt för rätt tillfälle. Behöver du klä upp din personal i snygga profilkläder? Hos oss hittar du allt ifrån rejäla arbetskläder och arbetsskor till eleganta kostymer och bekväma pikéer med tryck.

Vi hjälper dig med bland annat:

Profilkläder | Arbetskläder | Profilprodukter | Giveaways | Personalgåvor | Julklappar | Sommarpresenter | Profilmaterial för mässor och event | Bärkassar | Reklampennor | Arbetsskor

Vi hjälper till med profilprodukter!

Caroline Wändesjö
Caroline Wändesjö
0480-45 87 80
Mejla mig
Anette Silver
Anette Silver
0480-45 87 76
Mejla mig
Per PG Gustafsson
Per PG Gustafsson
070-454 81 34
Mejla mig
Jenny Eberhardsson
Jenny Eberhardsson
0480-45 87 92
Mejla mig

Enkel beställning av profilprodukter till Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR, det ledande fackförbundet för samhällsvetare i Sverige, beställer sina profilkläder och profilprodukter genom vår beställningsportal. I portalen finns samlat trycksaker, mässmaterial, profilkläder och profilprodukter. Akademikerförbundet SSR har idag ca 400 lokalföreningar och i beställningsportalen finns fler än 1000 användare.

Vi levererar produkterna inom 5 arbetsdagar direkt till respektive beställare. Genom att samla allt material på ett ställe och arbeta med en leverantör på ett centralt lager, kan Akademikerförbundet SSR säkerställa kvaliteten på sitt material och sin grafiska profil på alla orter där de har verksamhet.

akademssr.se

Kundreferens

Infoservice styrka är att dom har ett väldigt brett produktutbud som vi använder. Med deras beställningssystem får våra förtroendevalda och ombud runt om i Sverige en bra översikt av allt som finns att beställa.
Cecilia Sandahl – Akademikerförbundet SSR

Vi hjälper dig med snygga profilkläder och rejäla arbetskläder med tryck

Du vill säkert att dina profilkläder ska vara mer än bara en t-shirt tryckt med din logotyp. Därför jobbar vi med kvalitetsleverantörer i olika segment. Behöver du klä upp din personal? Vi har vi allt från snygga kostymer för säljmöten till rejäla arbetskläder med tryck och arbetsskor som tål tuffa tag. Och självklart pikéer, t-shirts, mössor, kepsar och mycket mer. Vi levererar arbets- och profilkläder till företag runt om i Sverige.

Företagsgåvor och profilmaterial för mässan

På mässan ska du locka nyfikna människor till din monter. Så klä upp personalen i fräscha profilkläder och fyll montern med spännande mässmaterial. Vatten, godis, ballonger, giveaways med tryck, det finns mycket att välja på och vi hjälper dig hitta produkter som matchar ditt varumärke.

Profilreklam och giveaways till kick off eller som julklapp

Vi håller koll på alla nyheter som dyker upp och guidar dig till att hitta rätt profilprodukter för rätt tillfälle. Behöver du julklappar till personalen, sommarpresenter till kunder eller kul prylar till mässan? Vi hjälper dig med allt från designprodukter som pryder sin plats i hemmet till enkla giveawayklassiker som pennor, godis, nyckelringar och reflexer.

Beställ dina profilkläder och profilprodukter online!

I vår profilshop hittar du ett stort utbud av profilkläder, profilprodukter och giveaways för alla behov. Kika runt och inspireras bland t-shirts, pikéer till arbetsbyxor, godis och sportflaskor. Idag finns de allra flesta profilprodukter och profilkläder i återvunna och miljövänliga material och det är förstås extra bra. Du kan beställa produkter med tryck eller brodyr, och vi samarbetar med kvalitetsleverantörer för att erbjuda produkter som passar alla budgetar.

Se produktmedia som en del i din mediamix

Använd produktmedia som en naturlig del av din marknadskommunikation och nå din målgrupp. Maximera effekten av dina kampanjer och event.

Planera produktmedia i din marknadsföring

Produktmedia är ett effektivt sätt att bygga varumärkeskännedom. Läs mer om hur produktmedia blir en del i din marknadsföring.

Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, tips och kunskap direkt i din mejlbox!

Anmäl dig här!
Lämna följande fält tomt