Tryckeri med smarta lösningar.

Vårt tryckeri erbjuder skräddarsydda trycksaker för ditt företag. Vi hanterar allt från stora DR-produktioner baserade på kunders köpvanor till mindre upplagor av affischer, reklamblad, foldrar och broschyrer. Behöver du traditionellt kontorstryck, som kuvert, visitkort eller brevpapper? Vi är experter på det också. Utöver det kan vi även trycka dina fakturor och manualer. Med Infoservice som din helhetsleverantör av tryckt affärskommunikation får du smarta lösningar och professionell service.

Exempel på trycksaker vi kan hjälpa dig med:

Variabeltryck | Direktreklam (DR) | Tidningar | Broschyrer | Fakturor | Böcker | Flygblad | Manualer | Etiketter | Klistermärken | Affischer | Foldrar | Kuvert | Visitkort

Tryckeri i Kalmar med kunder runt om i Småland, Sverige och världen

Oavsett om det gäller digitaltryck eller offsettryck, om du vill nå mottagare i Sverige eller Italien. Vår erfarenhet och kunskap hjälper dig att nå ut på bästa sätt. Vi är vana vid global frakthantering och kan säkerställa att printat material når er och era kunder på utsatt tid var som helst i världen.

Kostnadseffektiva trycksaker med digital teknik

På Infoservice gillar vi modern teknik och smarta system kombinerat med småländskt sunt förnuft. Därför kan vi producera budskap som når dina kunder på ett kostnadseffektivt sätt. Genom att kombinera digitala utskick med personanpassad tryckt direktreklam baserad på variabeldata (ADR) kan vi hjälpa dig att nå ut till dina kunder och samtidigt ge dig möjligheten att följa upp med mätbara resultat. Har du ett bra kundregister kan vi skapa kampanjer med rätt erbjudande för rätt kund vid rätt tillfälle. Det är så du uppnår effekt.

Tips och råd?

Matt eller bestruket papper, matt eller blank laminering, stansning eller prägling? Fråga oss gärna om råd, tips och inspiration. Använd guld, silver och metallic i dina trycksaker, det ger slutprodukten ett lyft. Är du osäker på hur du ska göra din tryckfärdiga PDF? Läs gärna våra tips och gör din nästa kampanj till en succé.

Trycksaker produktkatalog
svartvit print

Svartvit print – manualer och teknisk dokumention

Med en gedigen kunskap inom teknisk dokumentation och produktion av svartvita trycksaker har vi lång erfarenhet av att leverera högkvalitativa produkter, såsom manualer och annan teknisk dokumentation. Bland våra kunder återfinns både svenska och internationella industriföretag, såsom Thermia och Cargotec. Vi placerar leveranssäkerhet och kvalitet i absolut fokus och använder oss av smarta produktionsmetoder och kvalitetskontroller för att säkerställa detta. Genom att skräddarsy vår produktion efter kundens specifika behov kan vi erbjuda lösningar både för mindre upplagor och omfattande serieproduktioner. Våra smidiga tekniska lösningar gör det enkelt att överföra data mellan kund och oss, vilket säkerställer en sömlös produktion.

Vill du veta mer om detta?

Experthjälp!

Anette Silver, Kundansvarig Infoservice Kalmar

Anette Silver

Sälj / Kundansvarig

+46 (0)480-45 87 76
Mejla mig

Magnus Svalbring, projektledare säljare

Magnus Svalbring

Sälj / Kundansvarig

Mobil: 076-047 06 86
Mejla mig

Jenny Eberhardsson, Säljare Kundansvarig

Jenny Eberhardsson

Sälj / Kundansvarig

+46 (0)480 – 45 87 92
Mejla mig

Sofia Hansson, säljare, Infoservice i Kalmar

Sofia Hansson

Säljare

+46 (0)480 – 45 87 78
Mejla mig

Vill du ha mer information eller en offert?

Godkänn *