INFOSERVICE SATSAR PÅ FRAMTIDEN

Vi söker storkundssäljare.

Vill du veta mer?

Joakim Ulestedt
Joakim Ulestedt
070-899 44 47
Mejla mig

En Storkundssäljare med driv.

Som Storkundssäljare på Infoservice kommer du arbeta med både befintliga kunder och nykundsbearbetning. Det innebär försäljning av hela vårt produkt- och tjänsteutbud inom affärskommunikation. För att passa i rollen ska du vara nyfiken, frågvis och tycka om att möta kreativa människor och spännande företag. Du har stor möjlighet att själv planera hur du genomför ditt arbete – bokar och genomför möten, främst på fältet men även digitalt.

Marknaden finns i Kalmarsundsregionen men även storstadsregionerna, resor förekommer. Vi tror att du som söker har erfarenhet av försäljning från en liknande bransch och att du snabbt kan sätta dig in i vår verksamhet.

Så här tror vi att du som söker tjänsten är

Kreativitet och uppfinningsrikedom genomsyrar Infoservice. Vi kan lösa det mesta och därför är du som söker någon av tjänsterna en person som ser möjligheter istället för hinder. Det är viktigt att du är rätt person – en ansvarstagande lagspelare som vill utveckla långsiktiga affärsrelationer som gynnar både kunden och oss. Det här kan vi erbjuda Hos oss har du stor frihet. Infoservice är en arbetsplats som bygger på förtroende – du kan själv utveckla ditt arbeta på ett sätt som passar dig. Få dagar är varandra lika och du har ofta varierande uppdrag. Men framför allt får du glada, trevliga och kunniga kollegor.

Tjänsten gäller tillsvidareanställning.

Frågor och ansökan

Har du frågor? Kontakta Joakim Ulestedt, Försäljningschef, på telefon 070-899 44 47. Din ansökan med CV skickar du till joakim.ulestedt@infoserviceab.se senast den 10 juni 2022. Tjänsterna tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan.

Dax för förändring? Hör av dig!

Jobba hos oss.

På Infoservice finns många olika roller. Säljare, projektledare, tryckare, skyltmakare, formgivare och utvecklare för att nämna några. Emellanåt behöver vi rekrytera kreativa och duktiga kollegor som kan förstärka vårt team och utveckla vår verksamhet.

Finns det inte någon ledig tjänst som passar dig för tillfället är du välkommen att göra en spontanansökan. Skicka ett mejl till info@infoserviceab.se med ditt CV.

Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, tips och kunskap direkt i din mejlbox!

Anmäl dig här!
Lämna följande fält tomt