Kunder i Kalmar och i hela världen.

Våra kunder består av små och stora företag, organisationer och myndigheter runt om i Sverige, och i världen. Beställarna finns på marknads- och informationsavdelningar, på reklambyråer och på mindre företag där ägaren gör det mesta själv. Lyckligtvis har många av våra kunder följt med oss genom åren. Vårt självklara mål i kundrelationen är långsiktighet där vi tillsammans utvecklas och skapar tillväxt. Kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda.

Kunder

Några av våra kunder

Infoservice är pålitliga och levererar i tid, men har även modet att ifrågasätta om det vi som kund önskar är den bästa lösningen. Det kanske är så att kunden alltid har rätt, men många gånger behöver kunden vägledning.

Mathias Axelsson Löfvenholm, Thermia AB

Det är otroligt smidigt med en enda kontaktperson, som alltid svarar snabbt och väldigt professionellt. Sedan har Infoservice varit otroligt tillmötesgående när vi varit sent ute och behövt korta leveranstider.

Infoservice är en lång och trogen samarbetspartner till Kalmar FF som det är väldigt enkelt att jobba med. Infoservice levererar alltid, är snabba och lyhörda för våra önskemål.

Mattias Rosenlund, Kalmar FF

Print &
tryck

Vårt tryckeri kan ta fram alla de trycksaker ditt företag kan tänkas behöva.

Print & tryck

Profilreklam & arbetskläder

Vi håller koll på det bästa och senaste inom profilreklam och profilkläder.

Profilreklam & profilkläder

Skyltar &
storformat

Rollups, skyltar, fasadvepor, bildekor. Vår skyltverkstad hjälper dig att synas.

Skyltar & storformat

Ateljé & kommunikation

Vår ateljé hjälper dig med formgivning för ditt företags grafiska material.

Ateljé & kommunikation