Kunder i Kalmar och i hela världen.

Våra kunder består av små och stora företag, organisationer och myndigheter runt om i Sverige och världen. Beställarna finns på marknads- och informationsavdelningar, på reklambyråer och på mindre företag. Många kunder har följt med oss genom åren och vi har utvecklats tillsammans. Vårt självklara mål i kundrelationen är långsiktighet där vi utvecklas tillsammans och skapar tillväxt. Kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda.

Kunder

Några av våra kunder

kunder logotyper
kunder logotyper

Infoservice är pålitliga och levererar i tid, men har även modet att ifrågasätta om det vi som kund önskar är den bästa lösningen. Det kanske är så att kunden alltid har rätt, men många gånger behöver kunden vägledning.

Mathias Axelsson Löfvenholm, Thermia AB

Det är otroligt smidigt med en enda kontaktperson, som alltid svarar snabbt och väldigt professionellt. Sedan har Infoservice varit otroligt tillmötesgående när vi varit sent ute och behövt korta leveranstider.

Genom Infoservices produkter och tjänster har vi utvecklat en rikstäckande struktur för våra olika butikskedjor. Vårt mål har varit att kombinera central effektivitet och upphandling med den lokala handlarnas behov på ett smidigt sätt. Infoservice sköter  dialogen med våra butiker antingen via de uppbyggda systemen eller genom personlig service, vilket har visat sig bara en bra lösning för alla parter.

Ivar Handeland, Marknadschef Electra

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Lämna följande fält tomt

molnlagring av trycksaker och profilkläder

Vi lagrar dina trycksaker, profilkläder och expomaterial på nätet!

Gör det enkelt. Lagra dina trycksaker, tryckoriginal, märkta profilkläder, giveaways och mycket mer på nätet. Beställ när du behöver dem. Spara tid, lagerutrymme och kvalitetssäkra din profil.

Förenkla arbetsdagen med Easy Brand Control

Print &
tryck

Vårt tryckeri kan hjälpa till med alla de trycksaker ditt företag behöver.

Print & tryck

Profilreklam & arbetskläder

Vi håller koll på det bästa och de senaste trenderna inom profilreklam och profilkläder.

Profilreklam & arbetskläder

Skyltar &
storformat

Skyltar, fasadvepor, rollups, bildekor. Vår skyltverkstad får dig att synas.

Skyltar & storformat

Kommunikation &
formgivning

Byrån hjälper till med budskap och formgivning av tryckt och digitalt material.

Budskap & formgivning