Skyltar, vepor och fönsterfoliering.

Fasadskyltar, flaggor, banderoller, fasadvepor och fönsterdekor – vår skyltverkstad får företag att synas på långt håll både natt och dag. Med vår hjälp håller du ihop profilen. Behöver du hjälp med utformningen? Lugn, det kan vi också hjälpa till med.

Vår skyltverkstad erbjuder bland annat

Ljuslådor | Fasadskyltar | Fasadvepor | Banderoller | Reklamflaggor | Taktila skyltar | Graverade skyltar | Fönsterfoliering

Skyltar, fasadvepor, reklamflaggor och banderoller

Vill du synas stort och sticka ut från mängden? Oavsett om du behöver en skylt för att locka kunder till din butik eller en flagga för att synas på ett evenemang, så hjälper vi dig. På Infoservice kan vi leverera allt från fasadvepor och reklamflaggor till banderoller, fönsterfoliering och olika sorters ljus- och neonskyltar. Dessutom kan vi producera komplexa symbol- och taktila skyltar, som bland annat krävs i offentliga miljöer.

På vår skyltavdelning finns kunskap

Hos oss finns riktiga skyltexperter. De har erfarenhet och rätt kunskap och kan ge råd och tips om vilka material och vilken design som passar just dina behov bäst. Lägg där till att vi använder oss av moderna produktionsmetoder och material för att säkerställa att du får en skylt som under lång tid framöver fungerar som du tänkt dig.

Expomaterial och digitala skärmar

Vi kan också hjälpa dig att ta fram riktigt intresseväckande displaymaterial som passar i butiker eller mässmontrar, oavsett om du vill visa information, marknadsföra konsumentprodukter eller B2B-tjänster. Lägg även till digitala skärmar för butiker och väntrum.

Vi använder oss av moderna material så som Re-board, ett hållbart och miljövänligt material, som ger stora möjligheter att tänka utanför boxen.

Banderoll Hansa Bygg

Skyltar vi har levererat!

fasadskylt med klubbmärke kalmar FF på Guldfågeln arena

Uppdrag Kalmar FF

I över 40 år, i med och motgång, har vi varit en stolt sponsor till Kalmar FF. Dessutom har vi glädjen att leverera allt från trycksaker till skyltar. Egendesignade tapeter, graverade skyltar, tryck på glas, vepsystem är några av de produkter som vi levererat till Kalmar FF och arenan. Dessutom har vi monterat samtliga av Kalmar FF:s neonskyltar på utsidan av arenan.

Infoservice är stolta och glada att kunna leverera grafiska produkter till sydöstra Sveriges bästa lag!

www.kalmarff.se

Kundreferens

Infoservice är en lång och trogen samarbetspartner till Kalmar FF som det är väldigt enkelt att jobba med. Infoservice levererar alltid, är snabba och lyhörda för våra önskemål.
Dennis Nilsson – Kalmar FF

Experter på skyltar!

Magnus Svalbring, projektledare säljare

Magnus Svalbring

Sälj / Kundansvarig

Mobil: 076-047 06 86
Mejla mig

Jenny Eberhardsson, Säljare Kundansvarig

Jenny Eberhardsson

Sälj / Kundansvarig

+46 (0)480 – 45 87 92
Mejla mig

Marcus Råberg, säljare, Infoservice i Kalmar

Marcus Råberg

Säljare

+46 (0)480 – 45 87 89
Mejla mig

Anneli Gustafsson, Ekonomi / Kundansvarig

Anneli Gustafsson

Ekonomi / Kundansvarig

+46 (0)480-45 87 74
Mejla mig

Vill du ha mer information eller en offert?

Godkänn *