Skyltar och storformat.

Skyltar, flaggor, banderoller, fasadvepor, rollups och fönsterdekor – vår skyltverkstad får företag att synas på långt håll både natt och dag. Samtidigt kan vi hjälpa dig med bildekor och stripning av din tjänstebil, lastbil, släp, båt eller cykel. Med vår hjälp håller du ihop profilen.

Vår skyltverkstad erbjuder bland annat

Fasadvepor | Banderoller | Reklamflaggor | Beachflaggor | Rollups | Mässmontrar | Taktila skyltar | Graverade skyltar | Bildekaler och bildekor | Fönsterfoliering | Butiksexpo

Frågor om skyltar och storformat?

Joakim Ulestedt
Joakim Ulestedt
070-899 44 47
Mejla mig
Jenny Eberhardsson
Jenny Eberhardsson
0480-45 87 92
Mejla mig
Anette Silver
Anette Silver
0480-45 87 76
Mejla mig
Magnus Svalbring
Magnus Svalbring
076-047 06 86
Mejla mig

Uppdrag Kalmar FF

I över 40 år, i med och motgång, har vi har varit en stolt sponsor till Kalmar FF. Dessutom har vi glädjen att leverera allt från trycksaker till skyltar. Egendesignade tapeter, graverade skyltar, tryck på glas, vepsystem är några av de produkter som vi levererat till Kalmar FF och arenan. Dessutom har vi monterat samtliga av Kalmar FF:s neonskyltar på utsidan av arenan.

Infoservice är stolta och glada att kunna leverera grafiska produkter till sydöstra Sveriges bästa lag!

www.kalmarff.se

Kundreferens

Infoservice är en lång och trogen samarbetspartner till Kalmar FF som det är väldigt enkelt att jobba med. Infoservice levererar alltid, är snabba och lyhörda för våra önskemål.
Dennis Nilsson – Kalmar FF

Skyltar, fasadvepor, reklamflaggor och banderoller

När du behöver synas stort tar du hjälp av vår skyltavdelning. Vi kan det mesta om fasadvepor, reklamflaggor, banderoller och olika sorters ljusskyltar. Vi vet hur olika material fungerar, oavsett om du tänkt använda dina skyltar inomhus eller utomhus. Med vår hjälp får du en skylt som fungerar som du tänkt. I offentliga miljöer behövs graverade eller taktila (punktskrift) symbolskyltar, även det kan du få hjälp med hos oss.

Mässmontrar, expomaterial och displaymaterial

Rollups, mässmontrar och backdrops. Utbudet av displaymaterial att använda i butiker, entréer och på mässor är enormt. Men vi ger dig tips och råd. Med moderna material som t ex Re-board kan du kosta på dig att tänka utanför boxen. Hos oss produceras bord med tryck eller skurna displayväggar – sånt som får dina kunder att haja till. Vi hjälper dig helt enkelt att synas.

Bilstripning, bildekor, dekaler – ett smart sätt att sticka ut

Självklart ska ditt företags fordon synas på gatorna. Därför kan vi också hjälpa dig med foliering av tjänstebilen, lastbilen, släpet eller båten. Med lång erfarenhet av bildekor vet vi hur du kan använda dina fordon för att marknadsföra ditt företag på ett smart sätt. Självklart jobbar vi med kvalitetsleverantörer och kan lösa allt ifrån små enkla bildekaler till helfolieringar som får både din bil och ditt budskap att synas.

Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, tips och kunskap direkt i din mejlbox!

Anmäl dig här!
Lämna följande fält tomt