Skyltar, mässmaterial och bildekor.

Skyltar, flaggor, banderoller, fasadvepor, rollups och fönsterdekor – vår skyltverkstad får företag att synas på långt håll både natt och dag. Samtidigt kan vi hjälpa dig med fordonsdekor och foliering av din tjänstebil eller lastbil eller snygga dekaler på ditt släp, båt eller cykel. Med vår hjälp håller du ihop profilen. Behöver du hjälp med utformningen? Lugn, det kan vi också hjälpa till med.

Vår skyltverkstad erbjuder bland annat

Fasadvepor | Banderoller | Reklamflaggor | Beachflaggor | Rollups | Mässmontrar | Taktila skyltar | Graverade skyltar | Bildekaler, bildekor och fordonsfoliering | Fönsterfoliering | Butiksexpo | Solfilm

Frågor om skyltar och storformat?

Joakim Ulestedt
Joakim Ulestedt
070-899 44 47
Mejla mig
Jenny Eberhardsson
Jenny Eberhardsson
0480-45 87 92
Mejla mig
Anette Silver
Anette Silver
0480-45 87 76
Mejla mig
Magnus Svalbring
Magnus Svalbring
076-047 06 86
Mejla mig

Uppdrag Kalmar FF

I över 40 år, i med och motgång, har vi varit en stolt sponsor till Kalmar FF. Dessutom har vi glädjen att leverera allt från trycksaker till skyltar. Egendesignade tapeter, graverade skyltar, tryck på glas, vepsystem är några av de produkter som vi levererat till Kalmar FF och arenan. Dessutom har vi monterat samtliga av Kalmar FF:s neonskyltar på utsidan av arenan.

Infoservice är stolta och glada att kunna leverera grafiska produkter till sydöstra Sveriges bästa lag!

www.kalmarff.se

Kundreferens

Infoservice är en lång och trogen samarbetspartner till Kalmar FF som det är väldigt enkelt att jobba med. Infoservice levererar alltid, är snabba och lyhörda för våra önskemål.
Dennis Nilsson – Kalmar FF

Skyltar, fasadvepor, reklamflaggor och banderoller

Vill du synas stort och sticka ut från mängden? Oavsett om du behöver en skylt för att locka kunder till din butik eller en flagga för att synas på ett evenemang, så hjälper vi dig. På Infoservice kan vi leverera allt från fasadvepor och reklamflaggor till banderoller, fönsterfoliering, solfilm och olika sorters ljus- och neonskyltar. Dessutom kan vi producera komplexa symbol- och taktila skyltar, som bland annat krävs i offentliga miljöer.

Mässmontrar, expomaterial och digitala skärmar

Vi kan också hjälpa dig att ta fram riktigt intresseväckande displaymaterial som passar i butiker eller mässmontrar, oavsett om du vill visa information, marknadsföra konsumentprodukter eller B2B-tjänster. Lägg även till rollups, backdrops, beachflaggor, mässväggar, skurna displayväggar och digitala skärmar för butiker och väntrum.

Vi använder oss av moderna material så som Re-board, ett hållbart och miljövänligt material, som ger stora möjligheter att tänka utanför boxen.

På vår skyltavdelning finns kunskap

Hos oss finns riktiga skyltexperter. De har erfarenhet och rätt kunskap och kan ge råd och tips om vilka material och vilken design som passar just dina behov bäst. Lägg där till att vi använder oss av moderna produktionsmetoder och material för att säkerställa att du får en skylt som under lång tid framöver fungerar som du tänkt dig.

Bildekor – kostnadseffektiv marknadsföring

Vill du marknadsföra ditt företag på ett kostnadseffektivt sätt? Då är bildekor ett utmärkt alternativ. Med vår expertis får du en kreativ och säljande design som passar ditt varumärke och lockar till sig uppmärksamhet från potentiella kunder.

Vi erbjuder allt från enfärgade vinyler till specialfolier och digitalprintade motiv. Behöver du maximera synligheten på vägen till exempel i samband med arbete, kan vi även skapa dekor med Battenburgmönster (ett rektangulärt rutmönster som maximera synligheten och som används bland annat på utrycknings- och väghållningsfordon). Vårt arbete sträcker sig från enstaka fordon till hela fordonsparker.

Fordonsdekor, bilfoliering och bilstripning är bra reklam

Vårt mål är att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din reklaminvestering. Vi tar hand om allt från idé och design till produktion och montering. På så sätt kan du fokusera på ditt företag och låta oss sköta resten. Genom att välja Infoservice som leverantör för fordonsdekor, bilfoliering eller bilstripning får du en proffsig lösning från början till slut. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att synas i trafiken.

Vi monterar solfilm på ditt fordon!

Solfilm är en tunn plastfilm som monteras på insidan av bilens rutor och som ger både solskydd och insynsskydd. Genom att reflektera och absorbera värmen från solstrålarna bidrar solfilmen till att hålla en lägre temperatur inne i fordonet. Detta ger behagligare miljö under soliga och varma sommardagar. Vi monterar en kvalitetsfilm som blockerar upp till 70% av solvärmen och upp till 99% av solens skadliga UV-strålning.

Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, tips och kunskap direkt i din mejlbox!

Anmäl dig här!
Lämna följande fält tomt