Mässmaterial – maxa synligheten med proffsiga expoprodukter.

Att delta i mässor eller andra event, skapa en inbjudande entré eller förstärka din butiksmiljö är alla perfekta tillfällen att nå nya kunder, stärka ditt varumärke och öka din försäljning. Men för att få ut det mesta av din investering behöver du rätt material. Vi erbjuder ett brett utbud av mässmaterial och expoprodukter som hjälper dig att vässa synligheten.

reklamflagga med tryck

Reklamflaggor

Skaffa en reklamflagga och låt den vinkande flaggan fånga allas uppmärksamhet. Fixa synlighet på event, utanför butiken eller längs vägen – perfekt för att lyfta ditt varumärke utan att spränga banken. Beställ din flagga idag!

beachflagga med tryck

Beachflaggor

Vill du synas på långt håll och skapa en visuellt iögonfallande effekt? Då är beachflaggor det perfekta valet för dig! Dessa flaggor är perfekta för både inomhus- och utomhusbruk, och de är ett utmärkt sätt att fånga folks blickar och skapa bestående intryck.

Eventtält - reklamtält med eget tryck

Reklamtält

Skapa en skyddad och synlig yta för din verksamhet på utomhusevent så som sponsorsammanhang eller stadsfester med ett reklamtält. Finns i olika storlekar och går att printa efter önskemål. Lika bra som solskydd under sommarsolen som skydd undan regnstänken.

Monterdiskar för mässor och andra event

Mässbord och Monterdiskar

Mässbord och monterdiskar är mer än bara arbetsytor – de är viktiga delar till helheten i din montermiljö. Hos oss hittar du ett brett utbud av bord och diskar i olika storlekar, modeller och stilar, så att du kan hitta den perfekta lösningen för din monter. Printa svep så att de matchar din monter.

vepa backdrop för mässa

Backdrop och Vepa: Förhöj din mässmonter med effektfulla tryck

En backdrop eller vepa är en stor, tryckt duk (går att få i olika material) som hängs upp och som används för att skapa en tilltalande bakgrund t ex i din mässmonter, på en annan vägg eller kanske helt fritt i ett rum. Den kan användas för att visa upp din logotyp och budskap på ett framträdande sätt och du kan självklart designa trycket så som du vill. En fördel är att du kan få den på millimetern så stor som du önskar.

Mäklarskylt

Mäklarskyltar: Mångsidig och enkel exponering

Letar du efter en prisvärd lösning för tillfällig utomhusexponering? Då är mäklarskyltar ett perfekt val. Mäklarskyltar består av printad kanalplast och är perfekt för att informera vid olika typer av evenemang. Tåligt material med bra hållbarhet mot dåligt väder. Monteras enkelt på mark med trådben.
Sittkuber: sitt på dem eller bygg en inspirerande miljö med dem. Bra i mässmontrar, butiker eller entréer.

Sittkuber

Skapa en inbjudande och bekväm miljö för dina kunder med våra sittkuber i olika former och material.

Figurskurna skyltar

Skyltar

Ta med stora och små skyltar i din monter. Perfekta för att presentera information eller läckert figurskurna för att väcka uppmärksamhet. Enkla att sätta upp på bord, diskar eller golv.

mässväggar softwall

Mässväggar: Skapa en flexibel mässmiljö

Letar du efter en robust och flexibel lösning för att skapa en unik mässmiljö? Vi erbjuder flera olika typer av mässväggar i olika utföranden, många olika storlekar och du kan få dem printade i stort sett så som du vill.

Alla är tillverkade av smidiga och hållbara material som aluminiumprofiler och plast samt är printat på smidiga textilmaterial. Detta ger en stabil och robust bakgrund som du kan använda om och om igen, och med textil som du enkelt kan byta om du vill printa nya budskap för din monter. Finns i olika storlekar och modeller för att passa olika behov och budgetar. De är lätt att montera och demontera, vilket gör dem perfekta för både tillfälliga och permanenta event.  Självklart kan de kompletteras med belysning.

Rollups

Rollups

Praktiska och transportabla displayer för att presentera ditt budskap på ett informativt och engagerande sätt.

Beachbanner perfekt för reklam vid utomhusevent

Beachbanners

Praktiska och transportabla displayer för att presentera ditt budskap på ett informativt och engagerande sätt. Bra för både utom- och inomhusbruk.

Popup displayer

Popup-displayer

Snabbt och enkelt sätt att skapa en professionell och flexibel monter på mässor eller event.

Annat att ta med på mässan!

Golvställ: Informativa och attraktiva displayer för att presentera produkter eller information på golvet. Uppblåsbara möbler: Lätta och transportabla möbler som ger en unik och iögonfallande prägel till din monter, entré eller butiksdisplay. Namnbrickor: Alltid trevligt att se namnet på den man talar med. Profilkläder: Profilkläder gör att du och ditt team syns direkt i montern och förmedlar en professionell identitet. Montergodis: Att bjuda på godis i montern är ett enkelt men effektivt sätt att skapa en positiv atmosfär. Giveaways: Giveaways med din logo väcker intresse, lockar besökare till din monter och håller ditt varumärke levande efteråt.

Så här kan du maxa användandet av ditt mässmaterial!

Mässor och event: Lyft din mässmonter och förstärk ditt varumärkes budskap. Butiksdisplayer: Skapa en attraktiv och säljande miljö i din butik. Entréer och receptioner: Ge din entré eller reception en professionell och inbjudande look. Utomhusevent och marknader: Skapa synlighet och locka kunder med våra reklamtält och flaggor. Personalaktiviteter: Stärk gruppkänslan!

Unik utformning

Designa själv ditt mässmaterial eller ta hjälp av vår byrå med att hålla ihop profilen även i din monter och på eventet.

Experthjälp!

Marcus Råberg, säljare, Infoservice i Kalmar

Marcus Råberg

Säljare

+46 (0)480 – 45 87 89
Mejla mig

Jenny Eberhardsson, Säljare Kundansvarig

Jenny Eberhardsson

Sälj / Kundansvarig

+46 (0)480 – 45 87 92
Mejla mig

Magnus Svalbring, projektledare säljare

Magnus Svalbring

Sälj / Kundansvarig

Mobil: 076-047 06 86
Mejla mig

Sofia Hansson, säljare, Infoservice i Kalmar

Sofia Hansson

Säljare

+46 (0)480 – 45 87 78
Mejla mig

Vill du ha mer information eller en offert?

Godkänn *