Variabla trycksaker – Personifierad kommunikation som ger resultat.

Variabeltryckt reklam är en kraftfull nyckel till personlig och effektiv kommunikation. Med variabeldata kan du anpassa och ändra information på varje tryckt exemplar, såsom namn, adress eller erbjudande, för att göra varje exemplar personligt. Varje mottagare är unik och på detta sätt kan du göra ditt budskap lika unikt som mottagarna.

Trycksaker är ett effektivt sätt att nå ut till kunder och potentiella kunder. När du kommunicerar med dina kunder och potentiella kunder, via tryckt reklam är det viktigt att göra det på ett sätt som är relevant för dem. Det är här variabeldata är viktigt.

Vad menar vi med variabeldata?

Med variabeldata menas information, som finns lagrat i tillexempel ett kundregister, som varierar från en individ till en annan i tryckt eller digital kommunikation. Det är ett kraftfullt verktyg inom bland annat marknadsföring eftersom det gör det möjligt att skapa personliga och skräddarsydda meddelanden för olika mottagare utifrån deras unika egenskaper, beteenden eller köpvanor.

Varför är variabeltryck så bra?

Variabeldata gör det möjligt att skapa personifierad reklam eller annan information, som anpassas till varje enskild mottagare. Istället för att skicka ut en trycksak till alla dina mottagare kan innehållet individanpassas. Du kan använda variabeldata för att skapa unika erbjudanden för varje mottagare och detta kan vara ett effektivt sätt att öka konverteringsfrekvensen för dina tryckta kampanjer. Till exempel kan du erbjuda en rabatt på en specifik produkt eller tjänst till kunder som har köpt hos dig tidigare. Du kan personifiera kommunikationen med dina kunder, anpassa budskapet efter vilket bilmärke de kör, vilken hundras de har eller jeans de brukar köpa.

Så här kan vi hjälpa dig!

På Infoservice är vi riktigt vassa på variabla trycksaker och kan hjälpa dig att skapa utskick som är både kostnadseffektiva och personliga. Vi kan hjälpa dig med allt från design och tryck till distribution. Vi arbetar med ett brett utbud av branscher och har en djup förståelse för de specifika behov som företag har. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig med dina variabla trycksaker.

Adresserad direktreklam med varibeltryck

Experthjälp!

Marcus Råberg, säljare, Infoservice i Kalmar

Marcus Råberg

Säljare

+46 (0)480 – 45 87 89
Mejla mig

Jenny Eberhardsson, Säljare Kundansvarig

Jenny Eberhardsson

Sälj / Kundansvarig

+46 (0)480 – 45 87 92
Mejla mig

Magnus Svalbring, projektledare säljare

Magnus Svalbring

Sälj / Kundansvarig

Mobil: 076-047 06 86
Mejla mig

Sofia Hansson, säljare, Infoservice i Kalmar

Sofia Hansson

Säljare

+46 (0)480 – 45 87 78
Mejla mig

Vill du ha mer information eller en offert?

Godkänn *