Beställningssystem för trycksaker och mycket annat.

Med vårt beställningssystem förenklar du vardagen på jobbet. Ditt företag får en egen webbshop hos oss där du lagrar och beställer dina trycksaker, profilprodukter, flaggor, arbetskläder och mycket mera. Oavsett om du är verksam i en kedja med 100 butiker runt om i landet eller ett måleri med verksamhet på en ort, så hjälper vårt system dig att spara både tid och pengar och dessutom lyfta kvaliteten på ditt material.

Kontakta oss vi hjälper dig!

Roger Hall
Roger Hall
070-360 95 25
Mejla mig
Magnus Svalbring
Magnus Svalbring
076-047 06 86
Mejla mig
Anette Silver
Anette Silver
0480-45 87 76
Mejla mig
Caroline Wändesjö
Caroline Wändesjö
0480-45 87 80
Mejla mig

Du slipper lagerhållning

Ibland måste det gå fort eller behöver du kanske en lite mindre upplaga. Med vårt beställningssystem får du en smidig print-on-demand-lösning. Då kan vi trycka upp materialet just när det ska användas, du behöver alltså inte betala för att lägga dina trycksaker på hyllan. Vissa produkter måste förstås lagerhållas men det kan vi ta hand om åt dig. Eller så kan vi sköta ert mässmaterial, hantera bokningar och se till att materialet alltid är fräscht, uppdaterat och påfyllt innan det skickas ut.

Statiska och dynamiska dokument

I systemet kan du lagra och jobba med både statiska och dynamiska dokument. Statiska dokument printar vi precis så som de är, medan i dynamiska mallar kan beställaren själv ändra vissa uppgifter och skapa sina flyers, visitkort eller affischer som följer er grafiska profil.

Kom igång på några timmar

Vi hjälper dig ladda upp ditt material och lägga in dina produkter. Du kan vara igång på några timmar. När allt finns i systemet är det inte krångligare än att handla i en webbshop. Du beställer hem ditt material när du behöver det och du har tillgång till verktyget dygnet runt via telefonen, surfplattan eller datorn.

Du har koll

Med den smidiga statistiken får du full insikt i alla beställningar som görs och på så sätt kontroll på kostnaderna. Du kan se lagersaldo för enskilda produkter. Med Infoservice som central leverantör kvalitetssäkrar du ditt material. På så sätt är detta ett utmärkt verktyg för dig med verksamhet på flera orter men självklart fungerar det precis lika bra för den som bara är ute efter ett smidigt sätt att göra sina beställningar.

Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, tips och kunskap direkt i din mejlbox!

Anmäl dig här!
Lämna följande fält tomt