Digitala skyltar.

Med digitala skyltar visar du säljbudskap och underhållning i butiker, köpcentrum, entréer, på en mässa eller i en utomhusmiljö. Vi uppdaterar ditt material snabbt och kan jobba med bild, film och nyhetsflöden.

Nå din målgrupp på ett engagerande sätt

Med digitala skyltar når du människor på ett modernt och engagerande sätt. Du kan enkelt visa upp bilder, filmer, RSS-flöden och webbsidor i realtid.

Snabbt och flexibelt

Genom att använda digital skyltning kan du kostnadseffektivt och enkelt förmedla nya budskap till din målgrupp när du vill. Flexibiliteten gör det möjligt för dig att visa upp det mest relevanta och engagerande innehållet och du kan göra det lokalt anpassat. Materialet kan enkelt uppdateras i realtid. Oavsett vilken bransch du är verksam i är detta ett mycket effektivt sätt att kommunicera med målgruppen.

Vi tar hand om dina skyltar och skapar innehållet

Oavsett om dina skärmar är på olika platser, i olika städer eller till och med över hela landet sköter vi innehållet på dem. Du behöver inte fundera på tekniska detaljer, vi ser till att ditt material når ut på alla dina skärmar, var de än befinner sig. Vi erbjuder en helhetslösning där du kan lämna över färdigt material till oss. Vi kan självklart även skapa unikt material som sticker ut och imponerar på dina kunder. Behöver något bytas ut? Inga problem! Vi är snabba när det gäller att uppdatera ditt innehåll.

digitala skyltar i köpcentrum
Formgivare digitalt material

Så här går det till

  1. Tillsammans med oss väljer ni vilken typ av digital skyltning ni behöver och vilken plats skylten ska placeras på.
  2. Vi installerar den digitala skylten på plats och ser till att tekniken fungerar som den ska.
  3. Ni väljer vilket innehåll som ska visas på skärmen, antingen tar ni fram eget material eller så hjälper vi till med det.
  4. Vi schemalägger publiceringar, sköter uppdateringar av innehållet så att ni alltid visar relevant och aktuell information.
  5. Månadskostnaden som ni betalar för tjänsten täcker både hyran av den digitala skylten och vårt arbete med att lägga upp material på skylten.

Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, tips och kunskap direkt i din mejlbox!

Anmäl dig här!
Lämna följande fält tomt