Ett smidigt beställningssystem för trycksaker, profilreklam, arbetskläder, expomaterial och mycket mer.

Easy Brand Control fungerar som en webbshop där du lagrar och beställer ditt företags trycksaker, profilprodukter, flaggor med mera. Ladda upp dina original och marknadsföringsmaterial i systemet. Beställ när du behöver och få dina visitkort, flyers eller rollups direkt till kontoret i Luleå, butiken i Bromma eller till mässan i Miami. Med verktyget blir det enkelt att beställa ditt material just när du behöver det och du har alltid tillgång till det dygnet runt via telefonen, surfplattan eller datorn.

Du beställer och vi skickar direkt

Vi hjälper dig ladda upp dina produkter och du kommer igång på några timmar. När allt finns i systemet, är det inte krångligare än att beställa trycksaker från EBC än att handla i en webbshop. Vi tar hand om ditt material och du slipper lägga pengar på lagerhållning. Med den smidiga statistiken får du full insikt i alla beställningar som görs och kontroll på kostnaderna. Med Easy Brand Control och Infoservice som central leverantör kvalitetssäkrar du ditt material. På så sätt är EBC perfekt för dig med verksamhet på flera orter.

Kontakta oss vi hjälper dig!

Sara Bernhardsson
Sara Bernhardsson
0480-45 87 92
Mejla mig
Anette Silver
Anette Silver
0480-45 87 76
Mejla mig
Magnus Svalbring
Magnus Svalbring
076-047 06 86
Mejla mig
Roger Hall
Roger Hall
0480-45 87 83
Mejla mig

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Lämna följande fält tomt

molnlagring av trycksaker och profilkläder

Vi lagrar dina trycksaker, profilkläder och expomaterial på nätet!

Gör det enkelt, var smart. Lagra dina egna trycksaker, tryckoriginal, märkta profilkläder, giveaways och mycket mer på nätet. Beställ när du behöver dem. Spara tid, lagerutrymme och kvalitetssäkra din profil.