Bildekor och fordonsfoliering.

Ta ditt företags marknadsföring till nya höjder med snygg bildekor! Enhetlig och professionell look på era fordon stärker ert varumärke samtidigt som ni skyddar lacken.

Vill du veta mer?

Joakim Ulestedt
Joakim Ulestedt
070-899 44 47
Mejla mig
Stefan Garnman
Stefan Garnman
0480-45 87 70
Mejla mig

Tekniska frågor

Andreas Lindsäth
Andreas Lindsäth
0703-44 55 80
Mejla mig

Marknadsför dig i trafiken med fordonsdekor!

Sätt fart på ditt företags marknadsföring genom att foliera era bilar. Med snygg bildekor får alla fordon ett enhetligt och professionellt utseende som stärker ert varumärke. Helfoliering skyddar även bilens lack och ger den extra livslängd. En bil som sticker ut fungerar som en rullande annons och ger företaget kostnadseffektiv exponering dygnet runt.

Fordonsdekor, bilfoliering och bilstripning är bra reklam

Vårt mål är att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din reklaminvestering. Vi tar hand om allt från idé och design till produktion och montering. På så sätt kan du fokusera på ditt företag och låta oss sköta resten. Genom att välja Infoservice som leverantör för fordonsdekor, bilfoliering eller bilstripning får du en proffsig lösning från början till slut. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att synas i trafiken.

Vi levererar en kvalitetslösning

Våra montörer är utbildade för att leverera en bilfoliering som du kan lita på. Vi är lite petiga med materialvalen och jobbar med material av hög kvalitet, inklusive enfärgade vinyler, specialfolier och digitaltryckta motiv. Vår byrå hjälper till med att ta fram en design som passar ditt företags behov och din grafiska profil. Vårt fokus på kvalitet och vår expertkunskap garanterar en slutprodukt överträffar förväntningarna. Investeringen i att foliera era bilar kommer ge ett modernt och proffsigt utseende, samtidigt som ni ökar er synlighet. Passa dessutom på att montera solfilm på bilens rutor så får du även bättre innemiljö varma och soliga sommardagar.

wrappingfollie

Bildekor

Bildekor innefattar användningen av dekaler, klistermärken och tryckta bilder som appliceras på fordonets yta. Det kan vara logotyper, text, grafik eller bilder som används för att kommunicera varumärke och budskap. Bildekor kan vara en kostnadseffektiv lösning för att göra företaget synligt både när bilen körs eller då den står parkerad.

Wrapping/helfoliering

Wrapping är en omfattande process där en plastfilm, vanligtvis vinyl, monteras på fordonet. Wrapping täcker hela eller delar av bilen och kan användas för att skapa en enhetlig färg, mönster eller design. Detta ger stor flexibilitet och möjlighet att anpassa utseendet på era fordon för att matcha företagets varumärke eller för att bara skapa något riktigt uppseendeväckande.

Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, tips och kunskap direkt i din mejlbox!

Anmäl dig här!
Lämna följande fält tomt