Solfilm ger högre komfort i ditt fordon eller fastighet.

Skapa en behagligare och bättre miljö i din bil med professionellt monterad solfilm! På Infoservice i Kalmar erbjuder vi solfilm för både bilar och byggnader, med fokus på komfort, integritet och säkerhet.

Vill du veta mer?

Joakim Ulestedt
Joakim Ulestedt
070-899 44 47
Mejla mig
Stefan Garnman
Stefan Garnman
0480-45 87 70
Mejla mig

Tekniska frågor

Andreas Lindsäth
Andreas Lindsäth
0703-44 55 80
Mejla mig

Optimera ditt fordon med solfilm hos oss i Kalmar!

Solfilm är en tunn plastfilm som appliceras på insidan av bilens rutor och erbjuder både solskydd och integritetsskydd. Genom att reflektera och absorbera solstrålarnas värme bidrar den till att hålla en behagligare temperatur inne i fordonet under soliga och varma sommardagar. Dessutom skyddar den mot skadliga UV-strålar, vilket minskar risken för blekning och skador på bilens interiör. Den minskade insynen reducerar även risken för inbrott och stöld, särskilt viktigt för dem som förvarar värdefulla verktyg i bilen. Många anser dessutom att det ger en estetiskt tilltalande look till fordonet.

Viktiga överväganden för solfilm på din bil

Säkerhet i trafiken är av yttersta vikt, och det är viktigt att vara medveten om att det finns regler för montering av solfilm på bilar. Enligt bilprovningen har de flesta nya bilar redan tonade rutor, vilket begränsar utrymmet för ytterligare film. Sikten genom rutorna måste uppfylla vissa krav, vindrutan måste släppa igenom minst 75% av ljuset och sidorutorna fram minst 70%. Filmen får inte heller orsaka störande reflexer eller blända andra trafikanter. Vi följer naturligtvis dessa regler och monterar inte film på vindrutan eller på sidorutorna fram.

Solfilm även för byggnader – förbättrad komfort och ekonomi

Montering av film på fönstren i byggnader kan ge flera fördelar, både för komforten och ekonomin. Den kan minska solens bländning och skapa en mer bekväm arbetsmiljö för personalen samtidigt som den sänker temperaturen inomhus under varma sommardagar och minskar kostnaderna för kylning. Dessutom ger den integritetsskydd. Sammantaget kan installationen vara en klok investering som ger både komfort och ekonomiska fördelar.

Ett brett utbud av alternativ

Det finns ett omfattande utbud av varianter med olika egenskaper, inklusive olika nyanser och toner som ger olika grad av ljusgenomsläpp, värmeavvisning och bländningsreduktion. Vi har flera olika alternativ tillgängliga och är redo att hjälpa dig hitta den som bäst passar dina specifika behov och önskemål. Om du ändå har bilen här kanske du ska passa och montera läcker bildekor på företagsbilen? Vi erbjuder våra tjänster i hela sydostregionen med Kalmar som bas.

Solfilm på din bil

Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, tips och kunskap direkt i din mejlbox!

Anmäl dig här!
Lämna följande fält tomt